Gå tilbage

Kvalitetsafdelingen - Hjertet i virksomheden

 

Vi fremstiller emner med størst mulig nøjagtighed og overfladekvalitet til det aftalte tidspunkt. Samtidig sikrer vi en konstant optimering af produktionsmetoder og håndtering.

 

Gennem høj kundetilfredshed og loyalitet, samt konstant udvikling af metoder og teknikker, arbejder vi for altid at være en stærk og troværdig samarbejdspartner for dig.

 

LPM Production består af medarbejdere med mangeårig erfaring inden for deres specialer og som gennem konstant udvikling altid er topkvalificerede. Motivationen for hver produktion er at yde den ypperste kvalitet. Du kan derfor altid regne med at modtage et optimalt produkt.

 

Alle produktioner har inden leveringen gennemgået et kvalitetstjek i vores kvalitetsafdeling, der er garanter for, at LPM Production er den komponentleverandør, som du til enhver tid trygt kan vælge.

 

Hos LPM Production

 • går vi aldrig på kompromis med kvalitet og arbejdsindsats.
 • tager vi vores arbejde seriøst.
 • har vi plads til udvikling både på produkter og os selv.
 • ønsker vi altid at være de bedste i branchen.

 

 Kvalitetschef Tommi Lauridsen fortæller:

”Vi er LPM Productions kvalitetsstempel, og kundens sikkerhed for altid at modtage et optimalt produkt. Det er en opgave, vi tager meget seriøst.”

 

Efter aftale med kunden modtager vi produkttegninger, men den endelig produktionstegning fremstilles internt og godkendes hos os.

Det sker ved afstemning af dine ønsker med salgsafdelingen og intern sikring af dine krav. Det er vores opgave at verificere produktionskvaliteten.
I kvalitetsafdelingen kontrollerer vi desudne råvarer i henhold til producentcertifikater og foretager kontrol af producerede komponenter.

 

Kvalitetschefens opgaver og ansvar

 • LPM Productions certificeringer. Det betyder sikring af, at der er tydelige rammer og processer for interne arbejdsmetoder.
 • Kundernes sikkerhed for at procesgarantier overholdes.
 • Afdelingsledelse samt at sætte rammer og regler for afdelingens virke.
 • At laver arbejdsbeskrivelser.
 • Leverandørevalueringer.

 

Prototyper

Prototyper fremstilles i henhold til kundedata, og de bruges primært til  kundens validering af LPM Productions leveringskvalitet.
Med prototyper følger en dokumentpakke.

I kvalitetsafdelingen hører Ulrik Littau Pedersen også til. I hans hverdag er der fuld fart på. Det kræver overblik og men også koncentration på hver enkelt opgave. Det tager Ulrik meget seriøst - men møder alligevel sin omverden med et smil.

 

Ulrik er garanten for:

 • Indgangs- og slutkontrol.
 • Kontrol af produktionstegninger, som grundlag for produktfremstilling med en indbygget sikring af, at eventuelle kundeændringer er registreret.
 • Kontrol af råmaterialecertifikater.
 • Fremstilling af måletegninger til brug for den kontrol, der foregår under produktionen inkl. valg af måleværktøj.
 • Kalibrering af måleværktøj.

 

Hos LPM Production er leveringer af råmaterialer i høj kvalitet meget vigtig. Derfor arbejder vi løbende med forbedringer i hele vores leverandørkæde.

Vi godkender selv råmaterialecertifikater, så vi kan sikre os, at den råvare vi modtager altid har samme høje kvalitet.

 

Certifikaterne giver os samtidig en forsikring for, at vores ønsker om at være en ansvarlig virksomhed i forhold til ESG bliver mødt. Via certifikaterne kan vi garantere vores kunder og samarbejdspartnere, at vi køber genanvendte råvarer, og at disse ikke stammer fra lande på EU’s negativliste, samt at vores råvarer ikke indeholder uønskede stoffer som f.eks. PFAS.