LPM sikrer kvaliteten

Du får altid den højest mulige kvalitet, den bedste sparring samt den ypperste leveringssikkerhed. Det er vores primære opgave.

Helheds- orienterede løsninger af høj kvalitet

Hos LPM Production får du ikke kun produkter. Du får en samarbejdspartner, der forstår dine behov og altid står klar med professionel sparring og pålidelig levering.

I 2022 tog en ambitiøs investorgruppe roret i LPM Production med et klart mål: at optimere vores drift, fremme vækst og investere i vores dygtige team. Vi er drevet af et konstant ønske om at forbedre både vores produktionskapacitet og -evne for at leve op til dine skiftende behov.

Det er sammen med dig, og ud fra høje standarder, at vi udvikler og finpudser vores rolle som din foretrukne underleverandør. Vi lægger vægt på at opbygge langvarige relationer, hvor vi sammen kan vokse og udvikle os.

Miljøansvar er ikke blot en del af vores strategi; det er en passion for hele LPM Production. Vi investerer tid og ressourcer i miljøinitiativer og stræber efter at indfri dine forventninger til en bæredygtig og ansvarsbevidst partner.

Rejsen mod toppen af ESG-stjernerne er kun begyndt, og vi ser dette som en fantastisk mulighed for løbende at forbedre og styrke vores bæredygtige initiativer. Hos LPM Production er vi dedikerede til at være på forkant – ikke kun i vores branche, men også inden for miljø og samarbejde.

Lad os sammen skabe fremtiden. Vi ser frem til et stærkt og godt samarbejde med dig og dit team.

vision

Vores virksomhed skal gennemsyres af teknisk kompetence, viden og innovation.

 

mission

Vi forbedrer kundens konkurrenceevne med teknisk viden, kundeindsigt og innovativt mindset.

Værdier
  • Fokus på kunder.
  • Troværdighed på kvalitet og leveringstid.
  • Vilje og evne til nytænkning.
  • En velfunderet ESG-profil.
Strategi
  • Vi skal være en virksomhed med internationalt udsyn.
  • Vores kompetencer skal skabe os en stærk markedsposition.
  • Vi skal være vores kunders foretrukne samarbejdspartner på vores felt.

Vi blev etableret i 1987, som en familieejet virksomhed

Virksomheden blev drevet med forståelse for de aktuelle markedsvilkår, med knowhow, smidighed og kundetilfredshed som vigtige benchmarks.

I perioden fra 1987 og frem til juni 2000 udvidede vi vores produktionsfaciliteter over flere omgange.
I juli 2000 tages et nyt initiativ, og virksomheden flyttede til Ølgod, hvor vi rykkede ind i nyetablerede rammer.

I september 2022 valgte ejerfamilien at afhænde virksomheden til en kreds af lokale investorer. Den nye ejerkreds består af eksterne erhvervsfolk samt direktør og salgschef med ejerandele.

I årene siden 1987 har LPM Production udviklet sig fra at være maskinfabrikken med blikket rettet på indenlandske kunder til nu at være en mere helhedsorienteret komponentleverandør med kundekreds i Danmark og eksportkunder primært i resten af Norden samt på det tyske marked.

LPM Production Polen blev startet i 2022 og består i dag af en produktionsenhed og en daglig ledelse. LPM Production har i dag 50+ ansatte og i gang en produktionsudvidelse.