CERTIFIKATER

kvalitet og bæredygtighed i centrum

Hos LPM Production sætter vi en ære i at opretholde højeste standarder inden for kvalitet og bæredygtighed.

Vores certificeringer, herunder ISO 9001 for kvalitetsstyring og EcoVadis sølvcertificering, bekræfter vores dedikation til præcision, ansvarlighed og innovation.

Vi arbejder konstant for at forbedre vores processer, så vi kan levere produkter af højeste kvalitet og samtidig minimere vores miljøpåvirkning for en mere bæredygtig fremtid.

ISO 9001

Et kvalitetsledelsessystem anerkendt i hele verden. Det er for mange synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog.

AS9100D

Specificerer kvalitetsstyringssystemets krav til organisationer, der designer, udvikler eller fremstiller luftfarts-, rum- og forsvarsprodukter. AS9100-standarden er et SAE-dokument udviklet af International Aerospace Quality Group (IAQG).

ISO 14001

En international miljøstandard, som kræver, at virksomheder identificerer og forstår deres miljøpåvirkninger og arbejder på at forbedre deres miljøpræstationer.
Et vigtigt krav i ISO 14001 er udarbejdelsen af en miljøpolitik og målsætninger.

ISO 45001

En international anerkendt standard inden for arbejdsmiljøledelsessystemer. At få et godt arbejdsmiljø kræver, at ledelse og medarbejdere arbejder sammen.