Nyt fra LPM Production A/S


lpm deltager på NORTEC 2018 – Nordtysklands vigtigste industrimesse

NORTEC er Nordtysklands store fagmesse for produktion og industri. Messen er et professionelt branche-træfpunkt for hele industrien og præsenterer alle dele af værdikæden inden for produktion.

Læs mere »

Tak for besøgene på hi 2017

hi 2017 var for lpm, nogle fantastisk gode og travle dage, hvor vi havde rigtigt mange besøgende på vores stand. Vi siger tak til alle Jer som tog Jer tid til at kigge forbi.

Læs mere »

Vi søger de tætte kundeforhold, hvor vi udvikler produkter sammen med kunden, siger salgschef Leif Jonsen. Foto/Eskil Mann Sørensen.

Her drejer alt sig om præcision

LPM Production drejer emner for en række krævende industrier, eksempelvis forsvarsindustrien. Det kræver stor fokus på målenøjagtighed.

Læs mere »

Voksenlærlingen Kevin begyndte i denne uge: Virksomhed kan sige ja til flere ordrer

Der mangler industriteknikere i en grad, så virksomhed må sige nej til ordrer. Men mandag lysnede det lidt, da en lærling med rutine begyndte på Ølgod-virksomheden lpm Production.

Læs mere »

Annette Vestergaard Balzer, regnskabschef hos lpm og John N. Poulsen fra JNP Consulting

Arbejdet med EU persondataforordningen er afsluttet hos lpm production a/s

Her i august 2017 kan vi hos lpm, se tilbage på vores arbejde med EU persondataforordningen, som et vellykket forløb. Det er endt i et godt overblik og en dokumenteret intern procedure som er en del af vores kvalitetsstyringssystem.

Læs mere »

Ølgod-virksomhed investerer i teknologi og medarbejdere

Med en ledighed på bare 2,8 procent i Varde Kommune, øges behovet for at ruste den nuværende arbejdsstyrke i virksomhederne til fremtidens krav. lpm production a/s i Ølgod nord for Varde er et eksempel.

Læs mere »

Mangel på arbejdskraft

Læs mere »

Eksportindsats begynder at give resultater hos lpm production

Der er på det nærmeste tale om status quo hos lpm production, når man kigger virksomhedens 2016-regnskab. Bruttofortjenesten er faldet med 0,2 mio. kr. sammenlignet med 2015 og endte dermed på 13,3 mio. kr., og resultat før skat faldt ligeledes med 0,2 mio. kr. og endte på 2,9 mio. kr.

Læs mere »

lpm production får ny direktør

Kurt Andersen har besluttet sig for at træde et skridt tilbage hos den sydjyske underleverandør. I stedet er Henrik Jørgensen blevet ansat som ny administrerende direktør. Siden afslutning af ingeniøruddannelsen i 1991 har Henrik Jørgensen blandt andet oparbejdet erfaring indenfor kvalitetssikring og -styring, produktion og produktionsledelse samt virksomhedsledelse.

Læs mere »

Inspirerende Pressalit-besøg hos lpm

Hos lpm production i Ølgod er der stolthed over, at en dygtig og anerkendt virksomhed som Pressalit har bemærket at lpm har noget særligt at bidrage med i forhold til sikring af god kvalitet.

Læs mere »

Fart på hos lpm production

Den vestjyske underleverandør havde tocifret vækst i 2015. Samtidig er grunden blevet lagt til fremtidig vækst.

Læs mere »

5 af LPM’s 6 lærlinge (Fra venstre: Nikolaj Christiansen, Naruemon Varasin, Victor Egeskov, Louise Eskesen og Magnus Biller).

lpm deltager ved DM i Skills

lpm production deltager fredag den 5. februar på Dansk Industris stand ved DM i Skills, der holdes torsdag til lørdag i Messe C, Fredericia.

Læs mere »

Tyske kunder kræver velforberedte sælgere

Mere fokus på produktet og mindre hyggesnak er blandt nøgleordene, hvis danske virksomheder vil ind på det tyske marked. Og så skal man gå efter beslutningstagerne.

Læs mere »

lpm production a/s deltager ved Nortec Messen i Hamborg

Den 26. til 29. januar kan man møde lpm production a/s fra Ølgod på den danske fællesstand i Hal A1 på Nortec 2016 i Hamborg. lpm production vil som et led i en styrket eksportstrategi være på plads, for at fremvise sine kompetencer inden for metalbearbejdning og den egenudviklede Smart Tools-serie.

Læs mere »

lpm dobler op med ekstra drejecenter

Ølgod-baserede lpm production a/s har valgt at udskifte et nedslidt CNC-drejecenter med en søstermaskine til den eksisterende Traub TNX-maskine. Det renoverede Traub TNX-drejecenter er blevet suppleret med et tilsvarende nyt, så det er to ens maskiner, der fremadrettet står over for hinanden i lpm's produktion, hvor der lades fra 4 meters stangmagasin, og bearbejdes med 2 spindler og 3 revolvere i

Læs mere »

lpm production vil være med til at sikre Danmarks fremtid...

Kurt Andersen som er administrerende direktør hos lpm production i Ølgod mener, at erhvervslivet har et stort ansvar i forhold til at sikre en positiv udvikling af samfundet. Dette bl.a. ved at være en aktiv medspiller i uddannelsessystemet.

Læs mere »

lpm production kigger mod Tyskland

Den vestjyske underleverandør satser på at møde både danske og udenlandske kunder på årets HI-messe.

Læs mere »

lpm production a/s kan i samarbejde skabe det andre kun drømmer om...

lpm production spejler sig i danske Piet Heins SUPERELLIPSE®, når de beskriver virksomhedens kompetencer.

Læs mere »

Hos lpm production a/s vægtes ansvarlig samarbejde med kunden om cost- og løsningsoptimering meget højt.

Fleksible, kreative, nysgerrige, stærkt engagerede, kompetente, imødekommende, nytænkende, hurtige, stabile og tillidsfulde, er nogle af de ord kunderne sætter på LPM Production, når de bliver bedt om at beskrive deres samarbejde med virksomheden. lpm har metalbearbejdning, CNC fræsning og CNC drejning blandt kompetencerne og virksomheden arbejder med en bred vifte af metaller og andre materialer.

Læs mere »

Hos lpm production a/s betaler social ansvarlighed sig.

Hos lpm production A/S, som har metalbearbejdning, CNC fræsning og CNC drejning, blandt kompetencerne, har man gennem de senere år øget den sociale indsats både i forhold til miljø, men også ved en inkluderende indsats på arbejdsmarkedet.

Læs mere »