Se nyheder på

« Tilbage

Eksportindsats begynder at give resultater hos lpm production

 

- Det er gået tilfredsstillende. Vi har haft den ønskede effekt på nogen af de ting, vi har arbejdet med i 2016, og det udvikler sig helt som planlagt i forhold til de planer, vi har for de kommende år, fortæller administrerende direktør Henrik Jørgensen.

Han er specielt tilfreds med, at de sidste års målrettede arbejde med at øge virksomhedens eksport ser ud til at give resultater, og at Ølgod-virksomheden i 2016 øgede sin direkte eksport.

- Tyskland er stadig det primære eksportmarked, vi kigger efter, men der kan også være nogle andre nabolande, der er interessante. Men det er i Tyskland, at vi kan se, at det går fremad, og der vi kan se, at vi har de konkrete kontakter, siger Henrik Jørgensen.

Han erkender dog, at eksporten til Tyskland ikke er noget, LPM Production er kommet sovende til.

- Det vi arbejder efter, og det vi bygger vores kompetencer, kapacitet og kapabilitet op efter, er at skabe langsigtede samarbejder, forklarer Henrik Jørgensen.

I løbet af året har den vestjyske underleverandør sædvanen tro også investeret i produktionen:

- Vi har opgraderet vores maskineri og vores personales kompetencer inden for 3D-måleteknik, herunder at der er folk, der kan håndtere GPS-måleteknikker. Og så er vi begyndt at arbejde med en 3D-printer, vi bruger til interne opgaver og også til prototyper, forklarer Henrik Jørgensen.

Han forventer, at omsætningen hos LPM Production vil stige med 10 procent i det kommende regnskabsår.

- Det er den første gevinst af eksportdelen, og det skulle gerne tage yderligere fart i de kommende år, konstaterer han.