Se nyheder på

« Tilbage

lpm deltager på NORTEC 2018 – Nordtysklands vigtigste industrimesse

Den tyske industrimesse NORTEC i Hamborg kan fejre 30 års fødselsdag når messen slår dørene op til 4 spændende messedage 23.-26. januar 2018.

Industri 4.0 er Top-Temaet på NORTEC 2018 - integrationen mellem digitale løsninger og fysisk produktion slår mere og mere igennem og messen sætter derfor ekstra fokus på nye produktgrupper så som 3D-tryk, robotteknologi, automation og It-sikkerhed.

Tyskland er fortsat Danmarks største kunde, og den tyske metal- og fremstillingsindustri oplever nu stabilitet og fremgang efter krisen, hvilket også smitter af på den danske eksport til vores sydlige nærmarked.

NORTEC er en vigtig industrimesse, som tiltrækker 12.000 besøgende, primært beslutningstagere og indkøbere fra hele Nordtyskland, overvejende fra brancher som maskinindustri, automation og vindenergi samt fra luftfarts- og skibsindustrien.

Blandt de 400 udstillere, er der også en del danske firmaer, heriblandt lpm production a/s, som har været med på NORTEC flere gange.

Hos lpm har vi noget særligt at tilbyde kunderne, bl.a. i vores tilgang til langsigtet samarbejde. Vi vil gerne fortælle vore potentielle kunder hvordan vi skiller os ud, og vi mener at NORTEC er en god platform til at formidle dette budskab” udtaler Jens Brietzke.

Set med danske øjne er det en interessant messe, både for besøgende og udstillere. også i 2018 forventes der mange danske besøgende. Afstanden er overkommelig og messens 26.000 m2 kan besøges på 1 messedag, hvilket får mange danske firmaer til at prioritere et besøg på NORTEC.

Du er også meget velkommen og kan selv udskrive din entrébillet via følgende link

tickets.hamburg-messe.de

Indtast kode NT18065

  • Tryk på ”Weiter”
  • På siden Registrierung/Anmeldung – trykkes på ”Hier registrieren”
  • Indtast alle oplysninger og tryk på ”Registrieren”
  • Så kommer der en mail, hvor registrering skal bekræftes
  • Du sendes videre til hjemmesiden, hvor du skal indtaste et valgfrit password
  • I Ticketshop skal du trykke på ”Hier” for at hente billetten.
  • Billetten sendes til den indtastede mailadresse.    

For yderligere informationer om besøg eller deltagelse på NORTEC fås hos den danske messeagent Standesign A/S, Elisabeth Nørgaard, tlf. 2041 7966.