Se nyheder på

« Tilbage

lpm production a/s kan i samarbejde skabe det andre kun drømmer om...

Hos lpm production ved medarbejderne, at der findes en løsning på de mest komplekse opgaver og at løsningen kan være ret simpel. Det er netop den tilgang der adskiller lpm production fra konkurrenterne.

”Vi er hos lpm i stand til at løse de mest komplekse opgaver, og når det sker i samarbejde med kunden, bliver det til løsninger som andre kun drømmer om”, udtaler direktør Kurt Andersen. Piet Hein var blandt meget andet opfinder og matematiker, og SUPERELLIPSEN® som var en af hans store opfindelser har f.eks. løst et stort trafikalt problem i centrum af Stockholm.

For Piet Hein, med sin matematiske og artistiske begavelse, var det trafikale problem i Stockholm en spændende udfordring, der med SUPERELLIPSEN® førte til en lige så spændende løsning. Og det er faktisk det der driver medarbejderne hos lpm production - at finde spændende løsninger på spændende udfordringer.

Ud over lysten besidder virksomheden også kompetencerne og den rette ånd. lpm har bl.a. sin egen konstruktionsafdeling, og der er i hele organisationen skabt en organisationskultur der fordrer idéudvikling. Hos lpm production får man lov til at udvikle sig. Arbejdspladsen er foran de fleste andre virksomheder – også meget store virksomheder - når det kommer til f.eks. vidensdeling. Medarbejdere hos lpm involveres på den måde så innovationsgrad og produktivitet øges.

Det er med den baggrund at lpm production i år, i samarbejde med Hugo Hein, kommer med helt ny messestand på hi 2015.

Nye og gamle kunder opfordres til at komme forbi stand nr. J7326.