Se nyheder på

« Tilbage

Hos lpm production a/s vægtes ansvarlig samarbejde med kunden om cost- og løsningsoptimering meget højt.

En af forklaringerne på at kunderne hos lpm production generelt set er meget tilfredse, er at samarbejdet med kunden vægtes højt. Virksomheden har siden 2009 arbejdet med et koncept som de kalder MAX optimering. En MAX-optimering opstår, ifølge direktør Kurt Andersen i en åben og ligefrem dialog, hvor vor dygtige og meget kompetente konstruktør kigger på kundens opgave og emner med nye, idérige øjne. Samtidig får han dannet sig et billede af den sammenhæng emnerne eller det enkelte komponent indgår i, eksempelvis en større enhed. Kan han få øje på, hvor vi vil kunne MAX-optimere opgaven, ja så laver han et 3D re-design af emnet. Naturligvis uden at det ændrer ved funktionen, fortæller direktør Kurt Andersen.

Virksomheden har ifølge Kurt Andersen hjulpet mange af sine kunder med både cost- og løsningsoptimering ved hjælp af ovenstående koncept.

Kurt Andersen begrunder også kundetilfredsheden med, at alle virksomhedens medarbejdere er meget dygtige og kompetente. Virksomheden har i staben medarbejdere der er hædret med rigtig flotte priser. Senest her i 2015 har en af de 5 lærlinge hos lpm production, Magnus Biller, i en holdpræstation opnået en førsteplads på innovation camp.

Når vi spørger Magnus Biller hvad han mener succesen hos lpm production skyldes, er svaret helt klart. ”Man får lov til at udvikle sig. Vores arbejdsplads er foran de fleste andre virksomheder – også meget store virksomheder - når det kommer til f.eks. vidensdeling. Det er helt sikkert en af hovedårsagerne til succesen. Når medarbejdere involveres på den måde som det sker hos lpm production, så øges innovationsgrad og produktivitet”. Udtaler Magnus Biller.

På hi 2015 vil lpm production være åben for at modtage ansøgninger fra dygtige kandidater til produktionen.

lpm production vil kunne findes på stand nr. J7326.