Se nyheder på

Kvalitetsperformance hos lpm production a/s

Hos lpm production a/s, vi lægger vægt på kvalitet i alt hvad vi gør. Vi er ISO 9001 certificeret og vi har vores egen kvalitetsafdeling. Vi arbejder hårdt på en høj gentagelsesnøjagtighed i produktionen, som vi kan dokumentere i SPC målerapporter. Vi kan måle komplekse emner, ved anvendelse af 3-D-teknologi og hermed dokumentere kvaliteten af ​​de producerede emner. Efter aftale, laver vi målerapporter til vore kunder.

Vores vaskemaskine, der er robotstyret, affedter alle typer af emner med høj effektivitet, ved hjælp af modificeret alkohol og vakuum teknologi. Ved brug af ultralyd og ved hjælp af specielle installationer, renser den selv meget dybe huller og gevind for olierester. Maskinen, som er mærket REK og leveret af ABC Clean, er unik til affedtning.

Ved lpm produktion a/s, er det et mål, at vores kvalitetsperformance overfor vore kunder er mindst 98,5%. Vores kvalitetsperformance er en statistisk beregning, der viser antallet af reklamationer i forhold til antallet af leverancer. Vi måler den aktuelle performance de seneste 13 uger, de seneste 13 uger som et glidende gennemsnit og de seneste 52 uger som et glidende gennemsnit.

Diagrammet nedenfor viser, vores performance de seneste 13 uger. Den blå graf viser den aktuelle performance i de specifikke uger, den orange graf viser vores mål, og den grå graf viser et glidende gennemsnit over 13 uger.

 

 

Uge 40
100%
13 ugers glidende gennemsnit
99,28%
52 ugers glidende gennemsnit
98,95%