Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Michael H. AndersenKonstruktør
Direkte tlf. +45 7524 7240
E-mail: mha@lpm.dk

Case 3 Flite Lite ApS

Sikkerhedsspænde fra Flite Lite ApS

Læs mere om Flite Lite Ultrasafe Solutions ApS HER

Nyt sikkerhedsspænde
i luften på blot 4 uger 

Case 3 - Lite Flite Ultrasafe Solutions ApS | Thomas Knudstrup, Senior Product Manager fortæller:

"Vi har haft en kunde i mange år. De håndterer selv alt omkring vedligeholdelse af deres helikoptere og sikkerhedsudstyr ombord: Seler, quick release-spænder, ophæng og den slags.

Derfor har vi også med udstyr at gøre, der er underlagt særdeles høje krav til funktionalitet, slidstyrke og driftsikkerhed. Som en del af sikkerheden har seler og låsetøj da også en begrænset levetid.

Hvad gør en klog mand så?

Vi får derfor pludselig en udfordring da denne kunde meddeler os sit behov for en større leverance af nye 5-punktsseler med lås og quick releasefunktion. Udfordringen bliver ikke mindre af, at der er tale om en central del, der reelt er forældet.… Hvad gør en klog mand så?

God dialog

Jeg havde et halvt år forinden været i god dialog med lpm production a/s om udviklingen af et helt andet produkt. Så jeg ringede selvfølgelig til dem igen, og vi mødtes få dage senere. Her var man nysgerrige og imødekommende; havde et stærkt engagement og turde tænke nyt.

Alt hvad jeg havde med var en model af det hidtidige sikkerhedsspænde. Tegninger eksisterede ikke. Der blev lyttet, spurgt og skitseret. Det var i starten af december.

Kreative konstruktør

I midten af samme måned havde lpm og deres kreative konstruktør Michael Andersen opmålt modellen og lavet et færdigt Cad-tegningsmateriale; vi havde haft et par korte møder i forbindelse med fremstillingen af to prototyper; fået talt om evt. forenklinger; lpm havde indkredset og opfyldt normer og krav til materialer i maritime miljøer og indkøbt søvejrsbestandigt aluminium og rustfri stål. Så langt, så hurtigt... 

Kort før jul kunne vi fortælle vores kunde, at der kunne leveres inden for den fastsatte dato. Og trods tid til de nødvendige styrke- og trækprøvninger var det lynudviklede sikkerhedsspænde nu i produktion – inklusive efterbehandlinger som eloksering og lasergravering. 

Summa summarum

Lite Flite har fundet en samarbejdspartner, der tager ejerskab til div. problemer og udfordringer. Kompetente, kreative og hurtige. Til gode priser. Og så gør det alting meget nemmere, at lpm er 9001 og 14001 certificerede. 

lpm production har siden fået til opgave at producere to andre af vore sikkerhedslåse til helikopterbrug og er uopfordret kommet med forslag og idéer til yderligere produktudvikling".

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Michael H. AndersenKonstruktør
Direkte tlf. +45 7524 7240
E-mail: mha@lpm.dk

Case 3 Flite Lite ApS

Sikkerhedsspænde fra Flite Lite ApS

Læs mere om Flite Lite Ultrasafe Solutions ApS HER