Find os på

lpm production - CSR

Som underleverandør af komponenter i stål og plast er vores tilgang til bæredygtige produkter at bidrage med korrekt design og materialevalg, der understøtter lang levetid. Den største påvirkning på miljø- og klimaforhold vil komme fra gunstige fremstillingsvilkår, reduktion af spild og affald samt energiforbrug.

For at understøtte vores ansvarlige tilgang til klima og miljø har vi valgt at etablere et samarbejde med Green Network som bl.a. har godkendt vores miljø- og klimarapport og udstedt et diplom herfor.

Fundamentet for vores tydelige profil som ansvarlig virksomhed overfor vores stakeholdere, har vi beskrevet i vores CSR politik.

For at sikre, at vi hele tiden forbedrer os på CSR området, arbejder vi sammen med ecovadis, som er et internationalt ratingbureau indenfor CSR. I 2020 gik lpm fra en bronzemedalje til en sølvmedalje i ecovadis' rating.

lpm Production og mennesker

Medarbejdernes trivsel og udvikling i jobbet prioriteres meget højt hos lpm production a/s, og vi måler løbende medarbejdernes tilfredshed og agerer på resultatet. Hos lpm production a/s er vi generelt meget bevidst omkring vores ansvar som virksomhed - også for nærmiljøet. Dette er grunden til at vi i stor stil forsøger at løfte en indsats i forhold til arbejdsmarkedet.

Vores Produktionschef Flemming Tranbjerg, har været en voldsom stærk drivkraft i, at vi har taget adskillige medarbejdere ind, som i større eller mindre grad har været marginaliseret på arbejdsmarkedet. Dette har været en stor succes for os. Vi har fået flere af disse medarbejdere fuldt integreret, og nogle har tilmed opnået at være ansat på helt normale vilkår. Flemming Tranberg blev i øvrigt, i 2014, af Varde erhvervsråd, kåret som årets mentor hos private virksomheder.

I samarbejde kan vi skabe det andre kun drømmer om...