Er vi enige?

Vi tror på åbenhed og rene linjer. Derfor er det vigtigt, at alle er enig om, hvordan handlen foregår.

Se vores handelsbetingelser og sig endelig til hvis du har spørgsmål.

Om lpm production a/s

lpm production a/s er en moderne og idérig dansk fremstillingsvirksomhed, der er specialiseret i komponentproduktion i en bred vifte af metaller samt andre materialer. Langdrejning, automatdrejning, 5-asket bearbejdning og 3D opmåling er blandt kompetencerne, og vi er blandt de førende på markedet i kvalitet og leveringssikkerhed. Yderligere gør vore mangeårige kompetence- og produktionsudvikling, at vi er yderst konkurrencedygtige - også på prisen - selv i et globalt marked.

Gennem vores MAX-optimering bidrager vi med meget mere end blot produktion og sikrer, at vores kunder får den bedst mulige løsning ved at tilbyde intelligent re-design, som sikrer omkostningsminimering uden at gå på kompromis med funktionalitet eller kvalitet. Dette muliggøres gennem vores utroligt dygtige personale, som ikke stiller sig tilfreds med andet end at levere sit ypperste.

Hos lpm Production a/s har vi mange års erfaring

Vores dygtige medarbejdere og mangeårige erfaring har bragt os skridtet længere. Vores nytænkende udvikler, Michael H. Andersen, som er uddannet produktionstekniker med speciale i industriinnovation og yderligere har flere års erfaring som industriteknikker, har ført an i lanceringen af en serie produkter til optimering af produktionsprocesser. Med serien Smart Tools tilbyder vi produkter, som øger effektiviteten og sænker omkostningerne. Serien tæller foreløbigt tre produkter og er løbende under videreudvikling. Her kan du læse mere om vores Quick-Controller, Quick-Shift og SurfBase.

For os er ansvarlighed et centralpunkt i alt, vi gør. Dette være sig både i forhold til vores kunder og vores medarbejdere. Hertil kommer det, at vi hos lpm er fuldt ud bevidste om vores samfunds- og miljøansvar. Hos os er det derfor en prioritet at løfte dette ansvar. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores ISO 14001-miljøledelsescertifikat og i vores ansættelsespolitik, hvor vores sociale ansvar spiller en central rolle.


Er vi enige?

Vi tror på åbenhed og rene linjer. Derfor er det vigtigt, at alle er enig om, hvordan handlen foregår.

Se vores handelsbetingelser og sig endelig til hvis du har spørgsmål.