Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk

Quick-Controller
Checking for okay

Smart Tools Quick-Controller

Smart Tools arbejder ud fra et simpelt princip – tænk smartere i produktionen. Den unikke kombination af praktisk erfaring, teknisk viden og opfindsomhed hos udvikleren hos lpm Production a/s har været essentiel i skabelsen af Smart Tools-serien. Smart Tools sparer tid i produktionen og øger effektiviteten.

Giver tryghed ved uovervåget produktion af små og mellemstore emner.
Mindre sortering og spild samt lette kontrolmålinger.

Vores Quick-Controller giver dig tryghed og sikkerhed til en uovervåget produktion af små og mellemstore emner. Ved brug af Quick-Controller minimeres mængden af tid, hvor medarbejderne behøver være tilknyttet produktionen, og tiden, der anvendes i sorteringen og verificeringen af emnerne i tilfælde af påviste fejl, sænkes drastisk. Ydermere er Quick-Controller oplagt, hvis der løbende udføres kontrolmålinger, da der automatisk udtages mulige testemner i flere stadier af produktionen.

Quick-Controller fra lpm Smart Tools fungerer ved automatisk at kunne opdele en produktion i seks mindre batches i udtagelige opsamlingskasser. Desuden bliver der udtaget to til tre emner fra hver af de seks batches i separate prøveskuffer. Herved kan det let konstateres, hvor i processen en mulig fejl er opstået, og hvorvidt denne er gennemgående. Således sparer man tid på unødig sortering og man undgår, at en hel produktion skal kasseres.

Herudover er Quick-Controller optimal til at sikre, at din virksomhed kan kombinere høj kvalitet og dokumentationsgrad med konkurrencedygtige priser og lave omkostninger. Dette sker ved, at det med Quick-Controller er muligt at udføre SPC (Statistical Process Control) med meget højere oppetid på maskinerne. Emnet, der udtages i prøveskuffen kan sikres at være kontrolemnet, og herved kan der køres seks SPC-målinger, uden at maskinen skal sættes til stop hver gang. Højere oppetid med samme kvalitet og dokumentation - dét er, hvad der kræves for at være konkurrencedygtig på markedet og sikre din virksomhed.

Kontrolpanelet er let betjeneligt og intuitivt indrettet. Det er muligt at tilkøbe en lysalarm, som i god tid tydeligt og enkelt informerer medarbejderne om endt cyklus. Quick-Controller fås også med et understel på hjul med mulighed for hurtig højdejustering, så den herved nemt kan flyttes fra en maskine til en anden.

Download vores pdf-folder om Quick-Controller HER

LPM Quick Controller

 

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk

Quick-Controller
Checking for okay