Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk

QUCIKSHIFT - VENTILHUS

LPM Quick-Shift

Smart Tools arbejder ud fra et simpelt princip – tænk smartere i produktionen. Den unikke kombination af praktisk erfaring, teknisk viden og opfindsomhed hos udvikleren hos lpm production a/s har været essentiel i skabelsen af Smart Tools-serien. Smart Tools sparer tid i produktionen og øger effektiviteten.

Fiksturløsning til 3- og 5-aksebearbejdning med skiftetid på kun 20 sek.
Maskinen kører under emneskift. Højere oppetid, kortere cyklustid og mindre slid.

 

Med Quick-Shift har lpm production a/s formået at udvikle et opspændingsværktøj, der er i stand til at optimere adskillige elementer af produktionsprocessen for 3- og 5-akset bearbejdning. Vi har anvendt vores egne erfaringer og udviklingstalent til at skabe denne innovative fiksturløsning. Med sin mekaniske kobling løser Quick-Shift problemer, som visse opspændingsværktøjer har i forbindelse med 5-akset bearbejdning og gør samtidig, at der er en skiftetid på kun 20 sekunder fra fikstur til fikstur.

Endvidere giver Quick-Shift en lavere cyklustid, hvilket yderligere mindsker produktionsomkostningerne og derved sikrer en forbedret konkurrenceevne. Ved at anvende Quick-Shift sænkes antallet af nødvendige værktøjsskift på maskinen og der er herved mindre slid.

Et komplet Quick-Shift-sæt består af én grundholder, tre holdere til fiksturplader samt tre fiksturplader i aluminium. De enkelte fiksturplader skræddersyes til netop jeres emnespecifikationer. Det kan anbefales at den ene af pladerne tilpasses til en skruetvinge, for hurtigt at kunne lave enkelte hasteemner.

Med to helt almindelige emner fra vores egen produktion som eksempel er tidsbesparelsen på 44 % og 66 % - en reduktion i den anvendte tid på op til 2/3. Tidsbesparelsen afhænger af specifikationerne på emnet, der bearbejdes, og vi kan ud fra blot en produkttegning give et estimat på, hvor meget du kan spare i netop din produktion.

LPM Quickshift

Nedenfor ser du to emner og ikke mindst den tidsbesparelse Quick-Shift betyder for en helt almindelig produktion.

 

 

Download vores pdf-folder om Quick-Shift HER

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk

QUCIKSHIFT - VENTILHUS