Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk

CNC-Automatdrejning

Inden for automatdrejning producerer vi ordrer på emner af plast og metal fra 10 mm og helt op til 150 mm i diameter, og i længder på alt fra 1 mm til 850 mm. Vi har 8 CNC-styrede automatdrejedrejeautomater, INDEX traub TNX 65 og Mori-Seiki, og CNC-drejning er blandt vore stærke kompetencer. Alt efter størrelsen af emnet, sker bearbejdningen fra stang eller afsavede emner. Sammen finder vi den optimale måde at løse opgaven på. Vi kan desuden levere i andre dimensioner gennem samhandelspartnere, så spørg endelig til jeres muligheder.

Vi er i stand til at producere emner i en bred vifte af materialer: stål, rustfri stål, titanium, plast m.v. Vi råder over en stor kapacitet og er i tæt dialog med kunden for at sikre en optimal seriestørrelse. Emnerne bliver efter aftale renset enten i alkohol eller renset på anden vis og leveres i aftalt emballage.

Hos lpm har vi også mere end 25 års erfaring inden for langdrejning af emner.

LÆNGDE*

1 – 850 mm

DIAMETER*

Ø 10 – Ø 150 mm

MATERIALE

Stål, rustfri stål, titanium, plast m. v.

*) Andre dimensioner kan leveres gennem samhandelspartnere

KONSTRUKTION

"Din virksomhed har en ny unit eller flere nye produkter på tegnebrættet, men I har ikke eget værksted, maskin- eller udviklingsafdeling.

I den sammenhæng benytter I ofte et ingeniørhus til udfærdigelse af tegningsmateriale og til eventuelle funktions- og kontrolberegninger."

>Her kan vi hjælpe omgående og tegne, konstruere og producere den eller de nødvendige reservedele. Du kan selvfølgelig også bruge os, som din faste leverandør
af "originale reservedele" og de maskindele, der oftest slides og derfor kræver løbende udskiftning.

 

DEMONSTRTIONSVIDEOER:

Miyano - Alu-emne med pinol
Traub TNX 65 - Simultan

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk