Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk

CNC-Langdrejning

Med mere end 25 års erfaring inden for langdrejning af emner, har vi stærke udviklingskompetencer, og vi er i stand til at løse en lang række opgaver. Vi har 15 CNC-styrede STAR-langdrejeautomater og CNC drejning er blandt vore stærke kompetencer. Vi arbejder med bearbejdning af både plast og metal, og emnerne kan produceres i størrelser fra 0,5-32 mm i diameter til 1-3700 mm i længden. Typen af enheder spænder vidt, og vi producerer alt fra specialstik med en diameter på under 1 mm til brilleskruer og til større og endda koniske emner på 3500 mm i længden.

lpm råder over 15 langdrejningsmaskiner og har en meget stor kapacitet. Årligt producerer vi mellem 5,5 og 6 mio. enheder og er i stand til at producere emner i en bred vifte af materialer som bl.a. stål, rustfri stål, titanium og plast. Vi producerer serier i mængder, som kan variere fra én enkelt prototype op til 500.000 stk. De producerede emner bliver tillige affedtet i modificeret alkohol og levering foregår i aftalt emballage.

Vi tilbyder også automatdrejning af emner i en bred vifte af forskellige materialler.

LÆNGDE

1 – 3700 mm

DIAMETER

Ø 0,5 – Ø 32 mm

MATERIALE

Stål, rustfri stål, titanium, plast m. v.

KAPACITET

15 langdrejere køres i 3-holdskift

 

ORIGINALE RESERVEDELE:

”Vedligehold og løbende reparation af jeres maskiner er sjældent bare lige. Originale reservedele er ofte meget dyre, og som regel er der lang leveringstid. Det koster altså, når et akut nedbrud indtræffer, og produktionen står stille.”

> Her kan vi hjælpe omgående og tegne, konstruere og producere den eller de nødvendige reservedele. Du kan selvfølgelig også bruge os som din faste leverandør af originale reservedele og de maskindele, der oftest slides og derfor kræver løbende udskiftning.

 

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Leif Jonsen, Regional salgschef
Direkte tlf. +45 7524 7244
Mobil tlf. +45 2426 0631
E-mail: lj@lpm.dk