Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Michael H. AndersenKonstruktør
Direkte tlf. +45 7524 7240
E-mail: mha@lpm.dk

Case 1 - Hovmand A/S

Case 1 - Hovmand A/S

Læs mere om Hovmand A/S HER

Nytænkende og medvirkende til cost-reduktion all-over

Case 1 - Hovmand A/S | Paw Schou Hansen, Logistic Manager fortæller:

"Hos Hovmand A/S hvor vi udvikler og producerer batteridrevne løftevogne, har vi en strategi om at minimere vores lagre og antallet af varenumre. Desuden går vi efter at reducere samle- og montagetiden af de mange del- og enkeltkomponenter, der indgår i vores program af løftevogne.

Afledt af denne strategi udvælger vi ind imellem et par komponenter eller en komplet unit, tager kontakt til både eksisterende og nye leverandører – og håber så på at mindst én af disse vender tilbage med en radikal optimeret løsning. Gerne med et kreativt, forenklet forslag til det rent teknisk/mekaniske, evt. med forslag til et alternativt materialevalg og naturligt nok: Til en all-over fornuftig pris...

Kreative og nytænkende

Under netop sådan en leverandørrunde fik vi for alvor øje på lpm production a/s. Fra dag ét har de vist, at de kan og vil mere: Her møder vi en optimisme, der har hold i virkeligheden. Det bliver ikke kun ved hensigterne: Når de taler maximering, skal det forstås bogstaveligt. Jamen, de er ganske enkelt kreative.

De har været nytænkende i deres produktionsforslag til den pågældende unit – en slags slæde der indgår i stort set alle vores produkter.

Udviklingsorienteret partner

Vi har fået en overbevisende og udviklingsorienteret samarbejdspartner, der også håndterer de øvrige processer, der indgår udover fræsning og drejning: Svejsning, overfladebehandling og samling. Det har reduceret vores tidsforbrug på eftermontage og antallet af underleverandører.

Nu får vi leveret færdige slædeunits, der straks kan indgå i det videre produktionsflow. Fra én leverandør. I en høj og ensartet kvalitet. Leveret til tiden.

Kreativt samspil

Ikke sjældent lover en ny leverandør rigtig meget i starten. Dagligdagen viser så ofte, at det ikke holder. Det kan man ikke sige om lpm production: Vi har fået opbygget dét, jeg vil kalde et ambitiøst og ordholdende, kreativt samspil.

Det er da attraktivt for os som kunde, og som sagt passer lpm rigtig godt ind i vores strategi om bl.a. at kunne minimere tidsforbruget på eftermontage – og generelt begrænse antallet af leverandører. Og så kan vi bare konstatere, at lpm production vitterlig er både hurtige, fleksible og kreative – at de vil og evner det dér med at maximere.

Derfor har vi også bedt dem om at kigge på nogle af vores øvrige maskindele og komponenter."

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Michael H. AndersenKonstruktør
Direkte tlf. +45 7524 7240
E-mail: mha@lpm.dk

Case 1 - Hovmand A/S

Case 1 - Hovmand A/S

Læs mere om Hovmand A/S HER