Find os på

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Michael H. AndersenKonstruktør
Direkte tlf. +45 7524 7240
E-mail: mha@lpm.dk

Case 2 Fibervisions

Case 2 Fibervisions

Læs mere om Fibervisions A/S HER

Nærhed betyder alt, 
når det haster

Case 2 - Fibervisions A/S | Torben Bech, serviceteam medarbejder fortæller:

"Som den europæiske del af én af de helt store, globale producenter og udviklere af polyolefin fibre – der anvendes i bl.a. hygiejnebind, bleer o.l. – er det min og serviceholdets opgave at holde maskinparken med diverse spindelinjer kørende døgnet rundt – 365 dage om året.

For at kunne producere og opretholde kontinuerlige leverancer af fibre til kunder over hele verden kører vi efter et fastlagt vedligeholdelses- og serviceprogram. Og når der så alligevel opstår akutte og uforudsete maskinnedbrud, gælder det om, at nede-tiden bliver så kortvarig som overhovedet muligt.

lpm i baghånden

Blandt andet derfor har vi valgt at have lpm production a/s i baghånden og lige i nærheden – helt bogstaveligt.

Som regel stiller de her, og sådan et møde ved selve maskinen har altså nogle fordele: De får set i hvilken mekanisk sammenhæng, komponenten sidder, de får spurgt, tegnet og fotograferet; vi undgår simpelthen misforståelser, og lpm får samtidig et indblik, der kan resultere i en optimeret reservedel.

Høj og ensartet kvalitet

I produktionen af de forskellige fibermaterialer bruger vi bl.a. en række kemikalier, der er temmelig skrappe ved de mest udsatte dele af maskiner og anlæg. Disse reservedele fremstilles naturligvis i en ståltype, der kan stå distancen, og generelt må jeg sige, at lpm leverer emnerne i en høj og ensartet kvalitet – inkl. dokumentation og tegningsmateriale.

Udover eventuelle akutte nedbrud og dermed behovet for bestemte reserve- eller maskindele, benytter vi også lpm ved forskellige projektordrer: Større og mindre serier af mange af de faste reservedele, der indgår i vores vedligeholdelsesprogram. Her er det rart at vide, at vi har fat i en leverandør, der kan levere præcis dét, vi har behov for – når vi har behovet. Uanset om det er en mindre aksel på 100 mm i længde eller et stort og kompliceret emne".

"Jeg står gerne til rådighed 
med yderligere information"

Michael H. AndersenKonstruktør
Direkte tlf. +45 7524 7240
E-mail: mha@lpm.dk

Case 2 Fibervisions

Case 2 Fibervisions

Læs mere om Fibervisions A/S HER