BÆREDYGTIG KAMP FOR FREMTIDEN

vi er startet med en grøn tankegang

Siden 2020 har vi styrket vores engagement i den grønne omstilling og ESG-principperne med en fælles vision om en bæredygtig fremtid.

Vi har valgt at fokusere på ESG, fordi vi alle må handle for at hjælpe vores nødlidende klode, som gisper efter vejret.

Som en ansvarlig, dansk virksomhed arbejder vi målrettet på at reducere vores CO2-aftryk og tage vores del af ansvaret.

Vi ved, hvor vigtigt dette er for vores OEM-kunder, og vi er dedikerede til at støtte dem i deres indsats for en grønnere fremtid.

E - ENVIRONMENT

Vi har dedikeret os til en CO2-reduktion inden 2030. Derfor laver vi hvert år en miljørapport, som gør status på vores påvirkning af omgivelserne som produktionsvirksomhed

se mere

S - SOCIAL

En bæredygtig virksomhed tænker ikke kun i grøn omstilling og hensyn til naturen. Vi arbejder også intensivt på alle aspekter af virksomhedens sociale ansvar og interne personaleforhold.

se mere

G - GOVERNANCE

Målet er at være en troværdig og kvalitativ forretningspartner og ikke mindst er en attraktiv arbejdsplads. Derfor tager vi konstant pulsen på virksomheden for at sikre en stærk og stabil udvikling.

se mere

VORES VEJ TIL BÆREDYGTIGHED HAR RØDDER I HVERDAGEN

Vores bidrag og dedikation til en samlet CO2-reduktion sker ved at spare og udnytte vores ressourcer i hverdagen bedst muligt.

Vi har derfor også forpligtet os til et Science Based Target-mål om at reducere udledningen med 42% eller 1,5º inden 2030.

Vi udarbejder årlige rapporter over vores forbrug og resultater, som registreres i Klimakompasset og valideres af institutioner som Green Network. Disse rapporter omfatter Scope 1, 2 og 3.

For at nå vores mål om at blive en bæredygtig virksomhed, har vi gennemført en række initiativer for at reducere ressourceforbruget:

  • Varmepumper og varme fra maskiner reducerer forbrug til produktion og opvarmning.

  • Vores elforbrug er grønt gennem certificeret køb af grøn strøm.

  • Vaskeprocesser med genanvendelig alkohol minimerer vandforbrug.

  • Vi anvender primært certificerede, genanvendte materialer.